Selasa, 13 November 2012

Bila family datang bertandang..

Salam dan selamat petang semua,
Hari ni hari Deepavali so jue nak ucapkan happy deepavali pada semua penganut hindu..
Oklah malas nk celoteh lama2, jue nak masukkan entry yg kiranya bukan yang baru dah tp baru nak masukkan biasalah bila keje banyak plus malas tu yang lambat nak update.
Gambar ni diambil masa raya haji baru-baru ni. Keluarga husband yang datang pada raya ke-2 dan mak masak nasi beriani guna rempah yang akak bg dari Qatar. Sedap..



 Anak dara ni mesti kena amik gambar dulu. Yelah masa mood tengah ada lagi.


Senyum meleret aje si omei ni..


Ni lah menunya nasi beriani, ayam goreng tandori, dalca dan acar. Simple je kan tp menyenyangkan.
(psstt..sorry gambar xcantik, hehe)


Ini keluarga husband. Sedapkan menjamu selera resepi baru. hehe. 
Xsyen jekan padahal mak jugak yang masak.


Yang depan cute miut ni anak sedara suami (Mia), yg belakang tu mak mentua dan yang dukung cucu tu mak i la..


Sebenarnya family ni xcukup lg berkumpul coz ada yg sedang bkursus dan xdpt join skali. Harap semuanya suka dgn apa yg jue sekeluarga sediakan. Makan sampai kenyang tau..

2 ulasan:

hana berkata...

salam jue... comeynyer anak dara tuh! tima kasih yer singgah blog akak... salam kenal dr akak :)

JUJUE AHMAD berkata...

wsalam.. tkasih juga coz akak singgah blog jue.. salam perkenalan juga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...