Jumaat, 1 Ogos 2014

KELAHIRAN KESAYANGAN HAMBA

Salam dan Selamat Hari Raya Aidilfitri semua..
Huishhh lama bebenor tak update blog sejak dapat baby baru ni.. Yelah mana taknya baby asyik meragam je.. Biasalah nama pun baby masa kecik2 camni banyak le ragamnye.. Ok cerita sikit pasal baby kita ni dilahirkan pada 12 April 2014 di Hospital Pakar PRKMUIP Kuantan. Berat baby 3.1kg (bagi Jue besar la tu). Alhamdulilah baby dan ibu sihat. 



Gambar ni baru beberapa hari balik dari hospital. Geram tengok rasa nak gomol2 selalu tapi kang lebih2 menangis lak. Sabor jelah. 



Ibu dan kakak makan pagi. Masa ni dah ada rasa sakit2 manja gitew..



Wajah kesayangan hamba..



Wajah kesayangan hamba..

Ok tu saja cerita yang terpaksa diringkaskan dek kekangan masa. Bukan apa banyak lagi entri yang nak dikemaskini..



1 ulasan:

azifah yazid berkata...

comelnya...

anda ditag dalam liebster award

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/09/liebster-award-1.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...