Sabtu, 2 Ogos 2014

MAJLIS CUKUR JAMBUL

Assalamualaikum..
Bersua kita semula dengan entri terbaru. Aritu hubby ada niat andai dianugerahkan seorang anak hubby berniat akan buat kenduri cukur jambul dengan seekor kambing. So bila dah niat terpaksa dilaksanakan hajat tersebut. Jamuan serba ringkas dan penyediaan untuk majlis tersebut agak kelam-kabut sikit. Mana taknya nak pergi beli barang2 dengan baby ni banyak dugaannya.. Kuat sangan meragam.. Takpe budak baik.. Ibu pun baik... (ye dop).. Kih3
Majlis ni buat simple2 je jemput jiran tetangga, adik beradik ala majlis simple je.. Buat syarat buat baby Aisyah. Gambar pun tak sempat nak ambil banyak coz masing2 sibuk dengan tugas masing. Cuma tengok jelah ek gambar tu ye.. seperti orang kata ' biar gambar berbicara'...







6 ulasan:

eikorina-NaWaL sYaFiQ berkata...

done follow you...do follow me back ya?? :-)
http://eikorina.blogspot.com/

ishak hasimi berkata...

Tahniah...dapat baby comel

eh lupa pulak nak bagi tahu saya telah taq blog awak di Senarai Calon Liebster Award http://www.ishakhasimi.com/2014/09/senarai-calon-liebster-award.html

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

تاج للخدمات المنزلية berkata...



شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام


تاج للخدمات المنزلية berkata...


شركة مكافحة حشرات براس تنورة
شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة مكافحة حشرات ببقيق
شركة مكافحة النمل الابيض براس تنورة
شركة مكافحة النمل الابيض بسيهات
شركة مكافحة النمل الابيض ببقيق
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة رش دفان بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة الحمام بالجبيل والقطيف

تاج للخدمات المنزلية berkata...



شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...