Sabtu, 2 Ogos 2014

MAJLIS CUKUR JAMBUL

Assalamualaikum..
Bersua kita semula dengan entri terbaru. Aritu hubby ada niat andai dianugerahkan seorang anak hubby berniat akan buat kenduri cukur jambul dengan seekor kambing. So bila dah niat terpaksa dilaksanakan hajat tersebut. Jamuan serba ringkas dan penyediaan untuk majlis tersebut agak kelam-kabut sikit. Mana taknya nak pergi beli barang2 dengan baby ni banyak dugaannya.. Kuat sangan meragam.. Takpe budak baik.. Ibu pun baik... (ye dop).. Kih3
Majlis ni buat simple2 je jemput jiran tetangga, adik beradik ala majlis simple je.. Buat syarat buat baby Aisyah. Gambar pun tak sempat nak ambil banyak coz masing2 sibuk dengan tugas masing. Cuma tengok jelah ek gambar tu ye.. seperti orang kata ' biar gambar berbicara'...







3 ulasan:

eikorina-NaWaL sYaFiQ berkata...

done follow you...do follow me back ya?? :-)
http://eikorina.blogspot.com/

ishak hasimi berkata...

Tahniah...dapat baby comel

eh lupa pulak nak bagi tahu saya telah taq blog awak di Senarai Calon Liebster Award http://www.ishakhasimi.com/2014/09/senarai-calon-liebster-award.html

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...