Selasa, 22 November 2011

~ si comel yang cute ~

Salam semua..
Tengahari cmni dalam musim gini still sejuk...
Pakai sweater pn still sejuk.. Yelah duk dlm aircond ..hihihi
Duk rehat gini tetiba nk share gambar sicomel, cute dan manja ni..

Yang sorang ni jelah penyejuk hati..
Balik kj pergi amik kt rumah pengasuh.. Bila tgk kn makin besar dan comel dh..

Tengok tu pandai posing.. Hobi omei ni suka menyanyi walaupn suara serak2 basah.

Nama sicomel ni Rabiatul Afiqah Binti Hamzah. Cuma nama panggilan je Balqis dan Omei.
Baru berumur 2 tahun 7 bulan..

Kadang xtahan jugak jue ngan perangai manja dia nih mguji tahap kesabaran..

Bukan apa byk karenah kjp tu xkena kjp ni xkena tp klo bab tido siang mmg susah..
Kadang jue tidokn dia tp jue yg tertido dulu.. Hampeh..

Tp orang dh nama ank walaupn tetap sayang yekan.. hehehe

Memang manja sangat2.. Dah besar2 gini pn duk ikut je klo jue kat dapur mula la ada je benda nak main sama jugak klo lipat kain pn sama nk lipat jugak la.

Tapi si comel ni rajin mengemas, klo duk perhati dia ni duk kt luar rumah susun selipar, lepas main simpan balik dalam bekas tp tu semua time rajin la. Tapi lepas apa yg dia buat jue akan bg tepukan sebagai dorongan spy omei belajar seronok kemas rumah.. 
Nanti blh cepat2 tolong ibu.. hehehe..
Ibu sayang omei...

2 ulasan:

CT Delima berkata...

As'salam Jue

Alololo...so sweet lah Omei ni.Mata bulat geram pulak tengok Omei ni. k.ct cuma ada seorang jer anak perempuan yang 3orang tu semuanya lelaki. walaupun dah 19 tahun umur dia bila dengan k.ct kat rumah manja dia mengalahkan adik dia yang 8 tahun tu..hihihi. sesekali bila balik cuti semesta mesti request suh mama dia masak macam2..ikutkan jer lah.

Anak2 ni walaupun nakal2 dia tapi diaorang ni semua pembawa rezeki kan Jue, kita ni kena sabar jerlah selalu :)

JUJUE AHMAD berkata...

Waalaikumussalam..
Tq kak ct, tu la dia.. Anak perempuan mmg manja kot.. Klo balik kj mula la merengek2 dimintanya peluk, dukung.. Adoi.. berat tau..
Alhmldh ni semua mduga kesabaran seorg ibu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...