Jumaat, 20 Julai 2012

:: Salam Ramadhan ::

Salam, sudah lama jue tak update blog.. lama betul dah rasanya..
Dan sekarang pulak pejam celik pejam celik dah nak berpuasa semula. Esok semua umat Islam akan menyambut bulan ramadhan al-mubarak.

Persiapan untuk bersahur dah sedia ke? Jue tunggu petang ni lah balik kerja baru pergi beli dengan mak. Agak2 nak masak apa untuk menu bsahur ye.. Ala kadar jelah lagi pun hari pertama kemudian tak elok jugak makan berlebihan cukup sekadar ala kadar je.

Dikesempatan ni jue nak mohon kemaafan diatas segala kesalahan jue pada semua sepanjang mengenali jue ini.. Semoga ramadhan kali ini memberi seribu erti dan seribu makna sepanjang kita berpuasa.. Sama2 lah kita menunaikan ibadah Allah ini..

3 ulasan:

chikadakbiru berkata...

salam..akak baru perasan awak ade tinggalkan msg kat resepi black forest .

akak tidak la mahir sangat..tp berdasarkan pengalaman..kek sponge kalau bantat kemungkinan besar, adik terlebih gaul adunan meringue (putih telur) Kacau perlahan2..cukup sekadar bergaul rata.

tentang kek merekah..mungkin suhu dlm oven terlalu tinggi atau mungkin loyang yg tidak sesuwai.kecil sangat.mungkin next time awak kecilkan sikit suhu.sbb suhu oven kite masing2 tak sama yerr

akak bercerita berdasarkan pengalaman yer..akak pun tak pandai sangat..terima kasih kerana sudi tinggalkan komen :) salam perkenalan dr saya

JUJUE AHMAD berkata...

Terima kasih untuk tips akak.

Outbound di malang berkata...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...